2015 Mercedes-Benz C-klasse C250 CDI BlueTEC 4Matic

Kvinesdal Skriv ut

2015 Mercedes-Benz C-klasse C250 CDI BlueTEC 4Matic

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2014
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Diesel
  • Km 167 221 Km
  • 2143
  • Dører 4

Detaljer

2015 Mercedes-Benz C-klasse C250 CDI BlueTEC 4Matic

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Meget pen og velholdt 2015 Mercedes-Benz C-klasse C250 CDI BlueTec 4Matic sedan med sprek og drivstoffgjerrig C250 CDI dieselmotor med 204 hk og to turboladere. Permanent 4Matic firehjulsdrift og 7-trinns 7G-Tronic automatgirkasse. Nydelig citrine brun metallic lakkfarge.

Velholdt bil med full servicehistorikk. Pen innvendig og utvendig, se bilder. Nylig EU-kontrollert.

Sedan med grått kunstskinn interiør, ryggekamera, Parkeringspakke med aktiv parkeringsassistent og parkeringssensorer foran og bak, GPS- og telefonantenne, nedfellbare bakseter, koppholder, regnsensor, Garmin Map Pilot navigasjon, 7-trinns 7G- Tronic automatgir, Tempomat cruise control, dekktrykkskontroll, taktrekk i sort stoff, Audio 20 DAB+ digitalradio, tilhengerfeste, LED High Performance frontlykter, interiørlistverk i aluminium, varme i seter foran, , CD spiller, utvidet drivstofftank, Avantgarde interiørpakke, Avantgarde eksteriørpakke, ergonomipakke med elektrisk korsryggjustering seter foran m.m.

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mercedes-Benz
Modell C-klasse
Variant C250 CDI BlueTEC 4Matic
KM-stand 167 221 Km
Registrert dato 27/10/2014
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2143
Motorkraft 204 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 127 g/km
Farge Brun
Spesifikasjoner
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2225 kg
Registreringsnummer BD89595
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Brukt bil
VIN WDD2050091F107589
Referanse 088cdf48-d2c2-4033-876d-eaf535a48af8
Nyttelast 475

Annet

Tilbehør bil
Cruisekontroll/fartsholder
DAB+
Firehjulstrekk
Navigasjonssystem
Ryggekamera
Alu-felg vinterhjul
Armlene bak
Automatgir
Bluetooth handsfree
Skinnseter
Sommerhjul
Vinterhjul
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Multifunksjonsratt
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag08:30 - 16:00

Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser