2002 Renault Clio 1,2 Expression

Kvinesdal Skriv ut

2002 Renault Clio 1,2 Expression

Kr 29 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2002
  • Girkasse Manuell
  • Drivstoff Bensin
  • Km 61 800 Km
  • 1149
  • Dører 5

Detaljer

2002 Renault Clio 1,2 Expression

Kr 29 000

Inkl. omregistrering

HUNSBEDT ENKEL Fordelaktig pris, godt brukt og uten tilstandsrapport. Bilen er nettopp EU-godkjent til 03/2023. Byttet regreim + service

Dette er biler som vi har tatt i innbytte, men som vi på grunn av alder eller kilometer ønsker å selge til en fordelaktig pris. Ofte er det biler i lavere prisklasser. Med ordet fordelaktig pris ligger det i kortene at vi på disse ikke tilbyr samme garanti som biler med Hunsbedt Trygg har. Tryggheten for deg som kunde er at du i større grad er omfattet av kjøpsloven, sammenlignet med å kjøpe tilsvarende bil fra en privatperson. Hunsbedt ENKEL, garanterer deg at bilen er fri for heftelser, og vi tar hånd om handelen på en profesjonell måte som ved andre bilhandler. Vi er tydelige på at bilene som selges under ENKEL kategorien, har vi begrenset kunnskap om. Du må regne med at det kan tilkomme kostnader til reparasjoner og vedlikehold. Hunsbedt ENKEL bilene kan ikke kjøpes usett eller reserveres. Her er det første mann til mølla som gjelder i form av personlig oppmøte. Kommer du langveis ifra, så finner vi nok en alminnelig ordning på det og.

(Bilene i denne kategorien selges som de er. Det vil være opplyst alle kjente feil og mangler som selger kjenner til, og selger stiller ingen garanti på bilen. Dette begrunnes med at bilen selges til fordelaktig pris, basert på at selger IKKE kjenner til alle feil og mangler)

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Renault
Modell Clio
Variant 1,2 Expression
KM-stand 61 800 Km
Registrert dato 23/04/2002
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1149
Motorkraft 58 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 143 g/km
Farge Blå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1440 kg
Registreringsnummer RA37821
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Brukt bil
NB - VIN VF1BB0FCF25095658
Referanse de9571e7-430d-41dd-a48d-13b103a79161
NB - Payload 465

Annet

Tilbehør bil
ABS bremser
Air Condition
Elektriske vindusheiser
Fjernstyrt sentrallås
Oppvarmet førersete
Oppvarmet passasjersete
Sommerhjul
Vinterhjul
Delte bakseter
Elektriske speil
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Kollisjonspute - førersiden
Kollisjonspute - passasjersiden
Kollisjonsputer
KURVE/TÅKELYS
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lyktespylere
Nedfellbare bakseter
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Sentrallås
Servostyring
Startsperre
Tonede vinduer (bak)
Turteller
Varme i seter
Vindusspyler/-visker bak
Vinterhjul

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag08:30 - 16:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 13:00

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser