2018 Volvo XC60 T8 R-design AWD aut

Kr 629 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin/Elektrisitet
97952Km
1969
5

Detaljer

Volvo XC60 T8 R-design AWD aut

Kr 629 000

Inkl. omregistrering

Velholdt, en eiers bil - med det meste av utstyr. Nylig tatt service og bilen har selektgaranti: 7 år / 150000km

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

Vi tilbyr fabrikk garanti for VOLVO SELEKT.

Volvo Selekt - Det smarteste valget når du skal kjøpe en brukt Volvo. Vi velger kun de beste bruktbilene. Vi gjør dem så godt som nye gjennom en omfattende Volvo - godkjent kvalitetskontroll. Deretter gjør vi dem enda bedre gjennom oppdatering til nyeste tilgjengelige software. Pakken er komplett med Volvo Selekt garanti og veihjelp. Velkommen til oss for et trygt kjøp.

En VOLVO SELEKT bil leveres med:

  • Inntil 7 år eller 150 000 km
  • Fabrikk garanti
  • Sertifisert og kontrollert
  • Volvo veihjelp

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Volvo XC60 T8 R-design AWD aut

Kr 629 000

Inkl. omregistrering

Merke Volvo
Modell XC60
Variant T8 R-design AWD aut
KM-stand 97952 Km
Registrert dato 19/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 320 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 49 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2700 kg
Registreringsnummer RA47298
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN YV1UZBABDJ1004719
Referanse 5ffc0653-3179-4a83-a626-8686af6d881b
NB - Payload 585

Tilbehør bil

Volvo XC60 T8 R-design AWD aut

Kr 629 000

Inkl. omregistrering

Annet
- Adaptiv cruisecontrol (ACC) 818;- Avstandskontroll (Distance alert);- BLIS (Blind Spot Information System) 603;- Filvarsler (Lane departure Warning);- Fotgjengervarsling med full autobrems;- Kollisjonsvarsler med full autobrems;- Køassistanse (Kun på aut.);12 volts uttak bak;Aktive LED lys;AUX;Avtagbart hengerfeste;Bowers & Wilkins Stereo;El førersete m/minne for sete + sidespeil;Elektrisk soltak;Elektrisk åpning av Bakluke;Fjernstyrt parkeringsvarmer;Gearshift paddles;Head Up Display;Hill Decent kontroll;Nøkkelfri;Parkeringskamera 360°;Parkeringvarmer m/timer;Volvo on Call;ABS bremser;Air Condition;Air quality system;Alu-felg vinterhjul;Aluminiumsfelger;Aluminiumspedaler;Antispinn;Armlene bak;Auto blending av fjernlys;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Avblendingsautomatikk;Avspilling av musikk via Bluetooth;AWD;Beltevarsler;Bluetooth;City safety generasjon 3;DAB+;Delte bakseter;DSTC;El seteforlenger;El. barnesikring;El. nedfellbar nakkestøtter;El. nedfellbare bakseter;Elektrisk parkbrems;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt sentrallås;Geartronic;HANDSFREE;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;INNSYNSVERN;Integrert mobiltelefoni;Intellisafe surround;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonspute - førersiden;Kollisjonspute - passasjersiden;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppeholdere i armlenet (bak);Koppholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;LED Kjørelys;Lengdejusterbart ratt;Luftfjæring Four C chassis;Lyktespylere;Metallic-lakk;Midtarmlene;Motorvarmer;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;RAILS;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Skinnseter;Skvettlapper;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Subwoofer i bag.rom;Teknikkpakke PRO;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak;Vinterhjul;Xenon lys

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag08:30 - 16:00

Torsdag: 08:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 13:00Stein Arvid Egeland
Salgssjef

Tlf: 90 11 54 25

Ola Stokkeland
Selger

Tlf: 92 85 47 62


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger