COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Volvo S90 T8 407hk R-Design Pro AWD aut

Kr 699 000

Inkl. omregistrering

1
Automat
Bensin/Elektrisitet
19500Km
1969
4

Detaljer

Volvo S90 T8 407hk R-Design Pro AWD aut

Kr 699 000

Inkl. omregistrering

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

Vi selger nå vår flotte demobil. Denne er registrert i Juli 2019 første gang. Nybilprisen på denne

Denne bilen har "alt" utstyr, og er en drøm å kjøre med sine 407 HK, firehjulstrekk, og automat, og Plug In Hybrid. Den har i tillegg styiling utvendig som spoiler, kanalskjørt ++. Originale Volvo 20" sommerdekk, og orignale Volvo vinterhjul på 19".

Bilen har standard utstyr som R-Design, og i tillegg;

 • kompass innvendig speil
 • hengerfeste semielektrisk
 • tonede ruter
 • elektisk barnesikring av bakdører
 • Audio PS - Bowers & Wilkins med rå lyd. (oppgraderte høyttalere, subwoofer mm.)
 • Smartphone integration
 • Nappa sportsseter elektriske med minne
 • Ipad holder i nakkestøtte
 • Parkeringskamera 360`C
 • Volvo On Call med WiFI hotspot
 • Head Up display
 • Intellisafe surround BLIS
 • Elektrisk bakluke
 • Fjernlys assistent

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Volvo S90 T8 407hk R-Design Pro AWD aut

Kr 699 000

Inkl. omregistrering

Merke Volvo
Modell S90
Variant T8 407hk R-Design Pro AWD aut
KM-stand 19500 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 407 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 47 g/km
Farge Grå
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer RA48059
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse a52bbb39-7cba-4e41-85a8-e5e1454de662

Tilbehør bil

Volvo S90 T8 407hk R-Design Pro AWD aut

Kr 699 000

Inkl. omregistrering

Annet
- Adaptiv cruisecontrol (ACC) 818;Automatgir;DAB+;El førersete m/minne for sete + sidespeil;Fjernstyrt parkeringsvarmer;Navigasjonssystem;Nøkkelfri;Oppvarmet baksete;Ryggekamera;Skinnseter;Sommerhjul;Vinterhjul;Volvo on Call;- Avstandskontroll (Distance alert);- BLIS (Blind Spot Information System) 603;- Filvarsler (Lane departure Warning);- Fotgjengervarsling med full autobrems;- Kollisjonsvarsler med full autobrems;- Køassistanse (Kun på aut.);ABS bremser;Air Condition;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Bluetooth;Delte bakseter;Elektrisk parkbrems;Elektrisk soltak;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Keyless go;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppeholdere i armlenet (bak);Koppholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkeringvarmer m/timer;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre 09:00 - 16:00

Tors 09:00 - 19:00

Lør 10:00 - 14:00