COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2010 Honda CR-V 2,2 Executive

Kr 139 000

Inkl. omregistrering

2010
Manuell
Diesel
142000Km
2199
5

Detaljer

Honda CR-V 2,2 Executive

Kr 139 000

Inkl. omregistrering

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

En eiers bil meget velholdt Full servicehistorikk EU godkjent til 03/2022 Gode sommer og vinterdekk

Spesifikasjoner

Honda CR-V 2,2 Executive

Kr 139 000

Inkl. omregistrering

Merke Honda
Modell CR-V
Variant 2,2 Executive
KM-stand 142000 Km
Registrert dato 14/10/2010
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 2199
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 171 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2160 kg
Registreringsnummer RA42866
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 669edad4-4aef-4f66-b773-3615c1273d2d
NB - Payload 473

Tilbehør bil

Honda CR-V 2,2 Executive

Kr 139 000

Inkl. omregistrering

Annet
4WD;Avtagbart hengerfeste;Cruisekontroll;DAB+;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Skinnseter;Soltak;Sommerhjul;Vinterhjul;Xenonlys;ABS bremser;Air Condition;Airbag foran;Alu-felg vinterhjul;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Avblendingsautomatikk;Bagasjeromsmatte;Beltevarsler;Brilleholder;Delte bakseter;EL.FØRERSTOL;EL.INNFELLBARE SPEIL;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP;Fabrikkmontert alarm;Firehjulstrekk;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt sentrallås;Glasstak;HANDSFREE;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;INNSYNSVERN;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonspute - førersiden;Kollisjonspute - passasjersiden;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppeholdere i armlenet (bak);Koppholder;Korsryggjustering i førersete;KURVE/TÅKELYS;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Skvettlapper;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre 09:00 - 16:00

Tors 09:00 - 19:00

Lør 10:00 - 14:00