COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Volvo XC60 D4 2,4D Summum AWD

Kr 398 000

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
81700Km
2400
5

Detaljer

Volvo XC60 D4 2,4D Summum AWD

Kr 398 000

Inkl. omregistrering

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Volvo XC60 D4 2,4D Summum AWD

Kr 398 000

Inkl. omregistrering

Merke Volvo
Modell XC60
Variant D4 2,4D Summum AWD
KM-stand 81700 Km
Registrert dato 21/04/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 2400
Motorkraft 163 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 137 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer BT43418
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 51b48993-bca1-426b-a65d-dffef77d00ee

Tilbehør bil

Volvo XC60 D4 2,4D Summum AWD

Kr 398 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptive cruisekontroll;BLIS Blind SpotInfo Syst.;DAB+;Driver support pakke;El førersete m/minne for sete + sidespeil;Firehjulstrekk;Fjernstyrt parkeringsvarmer;Herregårdsvogn pakke;Motorvarmer;Navigasjon;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Parkeringvarmer m/timer;Ryggekamera;Skinnseter;Sommerhjul;Vinterhjul;VOC;Xenonlys;ABS bremser;Air Condition;Air quality system;Airbag foran;Alu-felg vinterhjul;Aluminiumsfelger;Antispinn;Armlene bak;Automatisk klimaanlegg;AUX;Avblendingsautomatikk;Avtagbart hengerfeste;AWD;Beltevarsler;Delte bakseter;DSTC;EL.INNFELLBARE SPEIL;Elektrisk parkbrems;Elektrisk åpning av Bakluke;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt sentrallås;Hill Decent kontroll;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonspute - førersiden;Kollisjonspute - passasjersiden;Kollisjonsputer;Koppeholdere i armlenet (bak);Koppholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/CD;RAILS;Regnsensor;Sentrallås;Skvettlapper;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre 09:00 - 16:00

Tors 09:00 - 19:00

Lør 10:00 - 14:00