COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Ranger Double Cab Limited Black Ed. 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
41900Km
3198
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab Limited Black Ed. 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab Limited Black Ed. 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab Limited Black Ed. 3,2 TDCi 200hk aut
KM-stand 41900 Km
Registrert dato 28/02/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3198
Motorkraft 200 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 228 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer RA47458
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse 4c216988-94d5-4ba8-b695-e99ad34e1d38

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab Limited Black Ed. 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Annet
4WD;ABS bremser;Adaptive cruisekontroll;Air Condition;Alu-felg vinterhjul;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Avblendingsautomatikk;Bakseter følger med;Bedliner;Beltevarsler;Bluetooth;Brilleholder;DAB+;EL.FØRERSTOL;EL.INNFELLBARE SPEIL;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP;Fabrikkmontert alarm;Firehjulstrekk;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt parkeringsvarmer;Fjernstyrt sentrallås;Hengerfeste;Hill Decent kontroll;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonspute - førersiden;Kollisjonspute - passasjersiden;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppholder;KURVE/TÅKELYS;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Metallic lakk;Metallic-lakk;Midtarmlene;Motorvarmer;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nødbremseforsterker;Offroad pakke;Oppvarmet frontrute;OPPVARMET FRONTRUTE;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Parkeringvarmer m/timer;Pollenfilter;Radio/CD;RAILS;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinninteriør;Skinnseter;Skvettlapper;Sommerhjul;Sperr;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Stigtrinn;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre 09:00 - 16:00

Tors 09:00 - 19:00

Lør 10:00 - 14:00