2018 Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 315 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Bensin/Elektrisitet
11600Km
1999
4

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 315 000

Inkl. omregistrering

Mondeo Hybrid skifter sømløst mellom elekrisk drift og bensinmotor. I eleltrisk modus drives motoren av et avansert hybrid batteri, bensinmotoren bidrar ved behov for å levere ekstra krefter. For å utnytte rekkevidden vil smart regenerativ batterilading fange over 90 % av bremseenergien og bruke det til å lade opp batteriet.

Oppvarmet frontrute fjerner dugg og is raskt selv på de kaldeste dagene.

Sony navigasjon- Sync3 med 8" touchskjerm, handsfree m/stemmestyring og nødhjelpsassistanse, DAB+, 2 USB og 9 høyttalere og navigasjon.

Parkeringssassistenten hjelper deg mens du betjener gassen, giret og bremsen. Ellers kan parkeringssensorer foran og bak samt kamera hjelpe deg å parke bilen.

De dynamiske LED hovedlys justeres automatisk etter rattbevegelser og hastighet og hjelper deg å se rundt svinger og identifisere skjulte objekter

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

En eieiers bil. Vignale er Fords mest eksklusive modell

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 315 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC Hybrid Vignale
KM-stand 11600 Km
Registrert dato 14/03/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 188 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 92 g/km
Farge Grå
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer RA47485
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
VIN WF0DXXWPCHHK43377
Referanse 2b759b34-9782-4d1a-8a81-7dce5a205844

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 315 000

Inkl. omregistrering

Annet
Activ City Stop;Adaptiv cruisekontroll;Adaptive LED hovedlys;Automatgir;El førersete m/minne for sete + sidespeil;Navigasjonssystem;Nøkkelfri;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Ryggekamera;Sommerhjul;SYNC 3;Vinterhjul;12 volts uttak bak;ABS bremser;Air Condition;Aluminiumsfelger;Antispinn;Armlene bak;Auto nær/fjernlys;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Bluetooth;Brilleholder;DAB+;Delte bakseter;Elektrisk parkbrems;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskifteassistent;Filskiftevarsler;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt sentrallås;HANDSFREE;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Keyless go;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppeholdere i armlenet (bak);Koppholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Skvettlapper;Sony sound system;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;USB;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre 09:00 - 16:00Stein Arvid Egeland
Salgssjef

Tlf: 90 11 54 25

Ola Stokkeland
Selger

Tlf: 92 85 47 62

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger