COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2011 Kia Sportage 2,0 CRDi Comfort 4WD

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

2012
Manuell
Diesel
102800Km
1995
5

Detaljer

Kia Sportage 2,0 CRDi Comfort 4WD

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

Meget velholdt Kia Sportage 4X4! Er du på jakt etter en SUV, med god bakkeklaring, super fremkommelighet og drivstoffgjerrig motor så er dette absolutt et alternativ. Drivstoffgjerrigheten baseres på at bilen trekker på forhjulene helt til forhjulene slipper/spinner – da overføres kraften bakover til bakhjulene. Dette skjer sømløst og du merker ingenting til overgangen. Det skjer og så fort at du ei heller merker at forhjulene mister grep før full firehjulstrekk er tilkoblet. Dette betyr mindre slitasje og forbruk på de delene av året som du ikke ferdes på glatta.

Motoren er en 2,0 liter som har bra dreiemoment og sørger for at du har nok kraft når det trengs. Sportage har i flere tester blitt omtalt som en bil som få konkurrenter kan matche når det gjelder plass, utstyr og pris. Dette tør vi påstå fremdeles stemmer om du sammenligner andre konkurrenter og pris. Bilen har montert stigtrinn som gjør det praktisk med inn- og utstigning. Den har og montert lysbøyle og lyskastere som er koblet på fjernlysfunksjon. Dette er selvsagt godkjent på bilen. Bagasjeroms plass er det nok av, og denne bilen passer sånn sett til de fleste formål.

Fargen skjemmer ingen, og dette er en kul farge på denne bilen. Vi velger å sitere BROOM Benny; Og jeg er ikke i tvil – skulle jeg kjøpt Sportage, hadde jeg valgt firehjulstrekk, med manuelt gir. En oransje!

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen.
Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Kia Sportage 2,0 CRDi Comfort 4WD

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell Sportage
Variant 2,0 CRDi Comfort 4WD
KM-stand 102800 Km
Registrert dato 06/01/2012
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 136 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Orange
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer SV21794
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 00d82824-1620-4b42-b71f-25f471ebbb81

Tilbehør bil

Kia Sportage 2,0 CRDi Comfort 4WD

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

Annet
Air Condition;Airbag som kan skrus av på passasjerside;Armlene bak;AUX;AWD;Beltevarsler;Brilleholder;DAB +;Ekstra lys;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Fjernstyrt sentrallås;Hengerfeste;Hill Decent kontroll;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonsputer;Koppeholdere i armlenet (bak);Koppholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Metallic lakk;Midtarmlene;Parkeringsensor bak;Radio/cd spiller;RAILS;Sentrallås;Skvettlapper;Sommerhjul;SPOILER;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Vindusspyler/-visker bak;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider
Man - fre 09:00 - 16:00
Tors 09:00 - 19:00
Lør 10:00 - 14:00