COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 BMW X5 xDrive40e

Kr 595 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Bensin/Elektrisitet
40500Km
1997
5

Detaljer

BMW X5 xDrive40e

Kr 595 000

Inkl. omregistrering

En fantastisk flott BMW X5, denne bilen har MYE utstyr (se utstyrsliste på bilder) , i tillegg til at det følger med en serviceavtale. Velkommen innom!

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud.

Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Full servicehistorikk EU-godkjent til 03/2022

Spesifikasjoner

BMW X5 xDrive40e

Kr 595 000

Inkl. omregistrering

Merke BMW
Modell X5
Variant xDrive40e
KM-stand 40500 Km
Registrert dato 29/04/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 279 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 78 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2980 kg
Registreringsnummer PD56438
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 4cf61eb2-48b8-4253-9b13-151a3a072b6f

Tilbehør bil

BMW X5 xDrive40e

Kr 595 000

Inkl. omregistrering

Annet
20" Alu.felger;Adaptiv Cruisecontrol;Adaptive LED hovedlys;BLOW BY HEATER;DAB+;I - Drive;Navigasjonssystem;Panoramatak;Ryggekamera;Sommerhjul;Vinterhjul;2 stk 12V uttak bak;ABS bremser;Air Condition;Aluminiumsfelger;Antispinn;Armlene bak;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;AUX;Bagasjeromsmatte;Bagasjeromsnett;Beltevarsler;Bluetooth;Delte bakseter;El førersete m/minne for sete + sidespeil;El. passasjerstol m/minne;El.justerbart ratt;Elektrisk parkbrems;Elektrisk soltak;Elektrisk utsvingbart hengerfeste;Elektrisk åpning av Bakluke;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernlysassistent;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt sentrallås;Gummimatter;HANDSFREE;Harman Kardon sorround sound system;Hurtiglader;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;INNSYNSVERN;Isofix barnesetefesting;Keyless go;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppeholdere i armlenet (bak);Koppholder;Korsryggjustering i førersete;Lader til hjemmebruk;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED grøftelys;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Radio/cd spiller;RAILS;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Skvettlapper;Solskjermer sidevinduer bak;SPOILER;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre 09:00 - 16:00

Tors 09:00 - 19:00

Lør 10:00 - 14:00