COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2014 Opel Insignia 2,0 CDTi 130hk Aut Premium

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

2014
Automat
Diesel
81900Km
1956
5

Detaljer

Opel Insignia 2,0 CDTi 130hk Aut Premium

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Opel Insignia 2,0 CDTi 130hk Aut Premium

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

Merke Opel
Modell Insignia
Variant 2,0 CDTi 130hk Aut Premium
KM-stand 81900 Km
Registrert dato 08/04/2014
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1956
Motorkraft 131 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 144 g/km
Farge Grønn
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2300 kg
Registreringsnummer RK75494
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse ff3a186c-4b19-4821-bff6-2f1b61f838a3

Tilbehør bil

Opel Insignia 2,0 CDTi 130hk Aut Premium

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

Annet
230V uttak bak;ABS bremser;Alu.paneler;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;AUX;Bagasjeromsmatte;Beltevarsler;Bluetooth;Bodykit;Cruisekontroll;DAB+;Delte bakseter;El førersete m/minne for sete + sidespeil;El passasjer stol;El åpning av bakluke med programmerbar høyde;Elektrisk parkbrems;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP;Fabrikkmontert alarm;Filvarsler;Fjernstyring for radio i rattet;Forlengbart sete;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Innfellbart hengerfeste;INNSYNSVERN;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppeholdere i armlenet (bak);Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjon med touchskjerm;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinnseter;Skvettlapper;Solskjermer sidevinduer bak;Sommerhjul;SPOILER;Sportsseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Touchpad;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider
Man - fre 09:00 - 16:00
Tors 09:00 - 19:00
Lør 10:00 - 14:00