COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Volvo V90 T8 407hk R-Design AWD aut

Kr 639 800

Eksl. omregistrering

2018
Automat
Bensin/Elektrisitet
17500Km
1969
5

Detaljer

Volvo V90 T8 407hk R-Design AWD aut

Kr 639 800

Eksl. omregistrering

Vår demonstrasjonsbil skal nå selges.

Her snakker vi en fantastsk familiebil for de som trenger det. Med kombinasjonen T8 (390), Plug In Hybrid, kan du ferdes med ren elektrisk kjøring på småturene, samtidig som det finnes krefter i massevis til langturen. Med kombinasjoen AWD (firehjulstrekk) og denne motoren passer bilen til stort sett alle formål! (Far i huset kan nok like å vite at denne store bilen gjør unna 0-100km/t på bare 5 sekunder, det er rått)

Ellers har bilen det meste av utstyr som man skulle kunne ønske. R-Design pakken setter sitt preg på utseende både innvendig og utvendig. Setene er bokstavelig talt magiske å sitte i.

Den har Volvo On Call, som lar deg kommunisere med bilen via APP. Du kan starte parkeringsvarmer, du kan starte motoren, låse og lukke bil og vinduer.

Den har så og si alle assistent systemer, som gjør kjøreturen til en behagelig og sikker opplevelse.

Semi elektrisk hengerfeste, adaptiv cruice, navigasjon, app connect +++

NB; denne bilen kan også videreleases om ønskelig. Det vil da gjenstå 2 år ( 24mnd. og 27.500km) Det til tilkomme innskudd/engangsleie om leasingen overdras.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Spesifikasjoner

Volvo V90 T8 407hk R-Design AWD aut

Kr 639 800

Eksl. omregistrering

Merke Volvo
Modell V90
Variant T8 407hk R-Design AWD aut
KM-stand 17500 Km
Registrert dato 29/06/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 320 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 46 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2620 kg
Registreringsnummer RA47616
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse d4ce007c-f964-40ea-875b-156fc3b708d7

Tilbehør bil

Volvo V90 T8 407hk R-Design AWD aut

Kr 639 800

Eksl. omregistrering

Annet
Volvo on Call;4WD;ABS bremser;Adaptive cruisekontroll;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatgir;AWD;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;El førersete m/minne for sete + sidespeil;El. nedfellbar nakkestøtter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Firehjulstrekk;Fjernstyrt parkeringsvarmer;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Kupevarmer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Subwoofer i bag.rom;Tonede ruter;Tonede vinduer (bak);Varme i seter;VOC;Xenon lys

Brukte biler

Åpningstider
Man - fre 09:00 - 16:00
Tors 09:00 - 19:00
Lør 10:00 - 14:00