COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Volvo XC60 T8 AWD Inscription aut

Kr 799 000

Eksl. omregistrering

2018
Automat
Bensin/Elektrisitet
4300Km
1969
5

Detaljer

Volvo XC60 T8 AWD Inscription aut

Kr 799 000

Eksl. omregistrering

T8 Twin Engine AWD gir deg te beste fra to verdener. Dette er en sprek bil, men kombinasjonen av en turboladet og kompressormatet bensinmotor sammen med en elektrisk motor gjør at bilen har det laveste CO2-utslippet i sortimentet. Den elektriske motoren gir deg en stille og utslippsfri kjøring og kjørelengde på opptil 45 km. Nok kjørelengde for de fleste.

Teknikkpakke PRO inneholder: Head up display Parkeringskamera 360 grader Aut. dimming av utvendig og innvendig speil Navigasjon PRO Intellisafe surround BLIS Svingbare aktive LED lys (Thors Hammer)

Den har i tillegg til utstyret forklart nedenfor: -Intellisafe PRO BLIS -Elektrisk førersete med minne

  • Handsfree åpning av bakluke -Parkeringsvarmer med timer (denne kan man aktivere og justere via app på din telefon) -Elektrisk senking av bilen bak -Parkeringssensor, med kamera på alle 4 sider for god oversiktlig parkering -Oppvarmet ratt -Nøkkelløs bil ( Lås opp og start bilen med nøkkelen i lomma)

Volvo On Call - styr bilen med ett knappetrykk Med volvo on call får du mulighet til å følge med på bilen din sin posisjon. Du får opp varsel fra appen om bilen din står ulåst, da kan man enkelt via appen låse bilen. Du har en elektronisk kjørebok i appen, muligheter for å starte eller sette på timer på parkeringsvarmer. Skulle du ha behov for assistanse så er det bare å trykke på VOC knappen i taket så vil en Volvo On Call medarbeider sørge for å dirigere redningstjenester til bilen din via GPS-posisjonen din. Ved å trykke på SOS- knappen vil ett varsel automatisk bli sendt til Volvo On Call nødsentral, når en kollisjon registreres vil ett varsel bli sendt til nødsentralen og assistanse dirigeres dit bilen befinner seg. Skulle noen prøve å bryse seg inn i bilen vil Volvo On Call varsles, GPS'en kan da hjelpe å lokalisere bilen.

Semi-elektrisk hengerfeste Trykk enkelt på knappen i bagasjerommet for å felle ut hengerfestet, når det er på plass trenger du kun ett siste trykk for å feste det så er du klar for kjøreturer med en slepevekt på 2100 kg. Når du er ferdig å bruke det så foldes det enkelt inn igjen. Skulle hengerfestet ikke være låst på plass, eller lys på hengeren har sluttet å fungere så får du opp varsel på dette i førerdisplayet. Trailer Stability Assist- teknologi hjelper deg om hengeren begynner å vingle med en fart på over 50km/t. Da blir bremsene på ett eller flere hjul aktivert automatisk, slik at du får tilbake stabiliteten og kontrollen.

Luftfjæring Four C Volvos chassis med luftoppheng og Four-C teknologi gjør Volvoen din enda mer dynamisk og raffinert. Den opprettholder automatisk kjørehøyden og gir overlegen komfort og styreevne samt lar deg tilpasse chassiste etter dine preferanser. Four C teknologien overvåker bilen, veien og sjåføren 500 ganger per sekund og justerer samtidig hver støtdemper til våre veier og kjøreforholder. Sammen med Volvos selvtilpassende luftoppheng for hvert hjul optimaliseres både kjørekomforten og kjøregleden.

Elektrisk panoramasoltak Ved en knapp så kan du justere soltaket til å gi lys og luft inn i bilen, eller du kan trykke så det elektriske solgardinet går frem og hindrer solskinn inn i bilen på solfylte dager. Når du går inn i bilen og temperaturen er over 25 grader lukkes solgardinet automatisk.

Harman Kardon premium sound gir deg og dine passasjerer en førsteklasses lydopplevelse spilt trådløst via bluetooth på din telefon.

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED:

Stein Arvid: Tlf: 901 15 425

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Volvo XC60 T8 AWD Inscription aut

Kr 799 000

Eksl. omregistrering

Merke Volvo
Modell XC60
Variant T8 AWD Inscription aut
KM-stand 4300 Km
Registrert dato 12/10/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 390 HK
Karosseri type SUV
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer RA47766
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 62feb368-0e7e-4269-b5fe-1af070c8659e

Tilbehør bil

Volvo XC60 T8 AWD Inscription aut

Kr 799 000

Eksl. omregistrering

Annet
19" Alufelger;Volvo on Call;- Adaptiv cruisecontrol (ACC) 818;- Avstandskontroll (Distance alert);- BLIS (Blind Spot Information System) 603;- Filvarsler (Lane departure Warning);- Fotgjengervarsling med full autobrems;- Kollisjonsvarsler med full autobrems;- Køassistanse (Kun på aut.);360 graders kamera;ABS bremser;Air Condition;Aktive LED lys;Aluminiumsfelger;Antispinn;Armlene bak;Auto blending av fjernlys;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;AUX;Av bryter for Airbag;Avspilling av musikk via Bluetooth;Bagasjeromsmatte;Beltevarsler;Bluetooth;City safety generasjon 3;DAB+;Delte bakseter;Dobbel eksos;El førersete m/minne for sete + sidespeil;El. nedfellbare bakseter;El. senking av bil bak;El. seteforlenger;Elektrisk parkbrems;Elektrisk soltak;Elektrisk åpning av Bakluke;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt parkeringsvarmer;Fjernstyrt sentrallås;Glasstak;Gummimatter;HANDSFREE;Head Up Display;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Innfellbart hengerfeste;INNSYNSVERN;Integrert mobiltelefoni;Intellisafe surround;Isofix barnesetefesting;Keyless go;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppeholdere i armlenet (bak);Koppholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;LED Kjørelys;Lengdejusterbart ratt;Luftfjæring Four C chassis;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri;Oppvarmet baksete;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Panoramatak;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Parkeringvarmer m/timer;Pollenfilter;RAILS;Regnsensor;Ryggekamera;Sensus Con. Harman Kardon;Sensus connect Harman Kardon;Sentrallås;Skinnseter;Skvettlapper;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Svingbare aktive LED hovedlys;Syklistvarsling og varsling for store dyr;Teknikkpakke PRO;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider
Man - fre 09:00 - 16:00
Tors 09:00 - 19:00
Lør 10:00 - 14:00