COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Volvo V40 D2 Momentum

Kr 159 000

Eksl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
133500Km
1969
5

Detaljer

Volvo V40 D2 Momentum

Kr 159 000

Eksl. omregistrering

Denne tøffe Volvo V40 har kommet inn til oss. Tøffe 19" felger, sensor og Volvo On Call er noe av det den er utstyr med.

Med Volvo on call kan du styre bilen med ett knappetrykk Via appen på mobiltelefonen kan du låse bilen, se posisjonen, hvor mye drivstoff som er igjen, stille inn parkeringsvarmeren, sjekke service status og enda litt til. Ved å klikke på SOS knappen i taket vil et varsel bli sendt til Volvo on call sin nødsentral.

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Volvo V40 D2 Momentum

Kr 159 000

Eksl. omregistrering

Merke Volvo
Modell V40
Variant D2 Momentum
KM-stand 133500 Km
Registrert dato 09/03/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 94 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 1980 kg
Registreringsnummer RA46309
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 52387941-e86b-499e-8512-2fcb072b77c3

Tilbehør bil

Volvo V40 D2 Momentum

Kr 159 000

Eksl. omregistrering

Annet
19" Alufelger;Volvo on Call;ABS bremser;Air Condition;Aluminiumsfelger;Antispinn;Armlene bak;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Bluetooth;Cruisekontroll/fartsholder;DAB+;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt parkeringsvarmer;Fjernstyrt sentrallås;HANDSFREE;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;INNSYNSVERN;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonsputer;Koppholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkeringvarmer m/timer;Pollenfilter;Radio/cd spiller;RAILS;Regnsensor;Sentrallås;Skvettlapper;Sommerhjul;SPOILER;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tåkelys;USB;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider
Man - fre 09:00 - 16:00
Tors 09:00 - 19:00
Lør 10:00 - 14:00