COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Volvo XC90 T8 AWD 407hk R-Design

Kr 879 000

Eksl. omregistrering

2017
Automat
Bensin/Elektrisitet
11999Km
1969
5

Detaljer

Volvo XC90 T8 AWD 407hk R-Design

Kr 879 000

Eksl. omregistrering

Vi har fått inn en flott XC90 R-design! Volvo XC90 er en luksuriøs familiebil. SUV-en sitt elegante design, romslighet og komfort vil gi deg en fantastisk kjøreopplevelse. Dette er bilen for deg som har behov for mer plass i hverdagen.

Den er topp utstyrt med blant mye annet Four C-chassis (luftfjæring), Thors hammer LED lys mm. Bruk Volvo on call appen og still inn tiden så bilen står varm eller kald og klar. Nappa skinnseter og oppvarmet ratt er supert om vinteren. Det elektriske panoramasoltaket er supert om sommeren.

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen. Alle våre Volvo biler kan leveres med Volvia motor og drivlinjeforsikring, opp til kjørte 200000km Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Våre Volvo modeller kan leveres med Volvia Forsikring som dekker motor-, drivverkskadeforsikring inntil 200.000km. (forutsetter at bilen er kjørt under 150.000km ved overtakelse) Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Spesifikasjoner

Volvo XC90 T8 AWD 407hk R-Design

Kr 879 000

Eksl. omregistrering

Merke Volvo
Modell XC90
Variant T8 AWD 407hk R-Design
KM-stand 11999 Km
Registrert dato 23/11/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 320 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 49 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 3010 kg
Registreringsnummer RA47294
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 4ad00749-a447-4643-9593-09b3f237475d

Tilbehør bil

Volvo XC90 T8 AWD 407hk R-Design

Kr 879 000

Eksl. omregistrering

Annet
Volvo on Call;- Adaptiv cruisecontrol (ACC) 818;- Avstandskontroll (Distance alert);- BLIS (Blind Spot Information System) 603;- Filvarsler (Lane departure Warning);- Fotgjengervarsling med full autobrems;- Kollisjonsvarsler med full autobrems;- Køassistanse (Kun på aut.);12 volts uttak bak;20" Alu.felger;22" felger;360¤ park kamera;7- Seter;ABS bremser;Air Condition;Airbag foran;AKtive LED hovedlys;Alu.paneler;Aluminiumsfelger;Aluminiumspedaler;Antispinn;Armlene bak;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Avtagbart hengerfeste;Bagasjeromsmatte;Beltevarsler;Bluetooth;DAB+;Delte bakseter;Diamond care lakkbeskyttelse;Dobbel eksos;El førersete m/minne for sete + sidespeil;El. bakluke;El. passasjerstol m/ minne;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyring for radio i rattet;Fjernstyrt parkeringsvarmer;Fjernstyrt sentrallås;Four C- chassis;Gear paddels;Geartronic;Head up display;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;INNSYNSVERN;Integrert mobiltelefoni;Intellisafe surround;Isofix barnesetefesting;Keyless go;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppeholdere i armlenet (bak);Koppholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED Kjørelys;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Park sensor foran m/ halvauto assist.;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Parkeringvarmer m/timer;Pollenfilter;RAILS;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Skvettlapper;Sommerhjul;SPOILER;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Subwoofer;Tonede ruter;Tonede vinduer (bak);Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider
Man - fre 09:00 - 16:00
Tors 09:00 - 19:00
Lør 10:00 - 14:00