COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2013 Citroën C3 Picasso HDi 90 Nordic-Edition

Kr 109 000

Inkl. omregistrering

2013
Manuell
Diesel
41500Km
1560
5

Detaljer

Citroën C3 Picasso HDi 90 Nordic-Edition

Kr 109 000

Inkl. omregistrering

Vi har for salg en meget flott C3 Picasso med lav km. Den er utstyrt med ryggekamera, cruisekontroll, panoramatak mm. Praktiske gummimatter gjør det enkelt å holde rent samt at det er en oversiktlig og grei bil.

Som kunde hos Hunsbedt Bil sørger vi for at du blir svært fornøyd! Vårt mål er at du som kunde er så fornøyd at du handler din neste bil hos oss, og anbefaler oss til alle du kjenner.

TRYGGHET Alle våre biler er gjennomgått av en av våre serviceteknikere. Eventuelle mangler utbedres selvsagt før vi overleverer bilen. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet i forbindelse med handelen.
Vi er der for kunden! Før, under og etter.

ENKELT Vi ordner det – det er jobben vår! Om du ønsker finansiering av din nye bil så tilbyr vi konkurransedyktige betingelser via våre samarbeidspartnere. Ønsker du forsikring – la oss gi deg et tilbud. Vi omregistrerer bilen i forkant, alt du trenger å gjøre er å godkjenne via Bank-ID.

INNBYTTE Du har kanskje veldig lyst på bilen i denne annonsen? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne med en innbyttepris på bilen du kjører i dag. Kanskje viktigst av alt, vi kommer med et mellomlegg som gjør at du kan hente din nye bil hos oss.

LEVERING Kjøper du bil av oss setter vi pris på at du henter bilen hos oss. Da kan vi treffe deg som kunde og vise deg bilen og dens funksjoner, slik at du får den informasjonen som trengs. Skulle du ønske å få bilen levert, ordner vi dette i hele Norge.

OM OSS Vi er forhandler for nye Volvo og Ford. I vår bruktbilavdeling har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. Skulle du være på jakt etter brukt Ford, eller Volvo har vi et stort kontaktnett og vi gjør det vi kan for å finne rett bil, til nettopp deg.

RENT PRAKTISK Vi holder til på Åmot i Kvinesdal som er ca. 25 minutters kjøretur fra Flekkefjord, Lyngdal og Farsund. Det er strengt tatt ikke langt fra hverken Mandal, Egersund, Vigeland eller Moi. Skulle du komme langveis ifra, det være seg Oslo, Bergen, Haugesund, Kristiansand eller Stavanger kan du lett ankomme oss via buss, eller tog. Med tog går du av på Storekvina stasjon, og med buss går du av på Feda bussterminal. Vi henter deg uansett.

TA KONTAKT MED: Ola: Tlf: 928 54 762 Stein Arvid: Tlf: 901 15 425 Tommy: 920 45 151

Forbehold om skrivefeil

Spesifikasjoner

Citroën C3 Picasso HDi 90 Nordic-Edition

Kr 109 000

Inkl. omregistrering

Merke Citroën
Modell C3 Picasso
Variant HDi 90 Nordic-Edition
KM-stand 41500 Km
Registrert dato 14/05/2013
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1560
Motorkraft 92 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 112 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Interiør Sort
Drivstoff Diesel
Vekt 1779 kg
Registreringsnummer PD45239
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 2
Referanse 6a5c24ce-e1fe-46f3-b782-9c5cfeac10ef
Registreingsavgift 3719

Tilbehør bil

Citroën C3 Picasso HDi 90 Nordic-Edition

Kr 109 000

Inkl. omregistrering

Annet
ABS bremser;Air Condition;Airbag foran;Aluminiumsfelger;Antispinn;Avblendingsautomatikk;Beltevarsler;Cruisekontroll;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP;Fjernstyrt sentrallås;Glasstak;Høydejusterbart ratt;INNSYNSVERN;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;KURVE/TÅKELYS;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Panoramatak;Pollenfilter;Radio/cd spiller;RAILS;Ryggesensor;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider
Man - fre 09:00 - 16:00
Tors 09:00 - 19:00
Lør 10:00 - 14:00